Tine Seražin Lisjak -Osebni trener in Strokovnjak za Post rehabilitacijo

Program gibalna nega ONLINE

Do življenja brez bolečin in odlične telesne pripravljenosti preko optimizacije gibalnih vzorcev, razvoja mobilnosti in treninga moči.

Zakaj bi se pridružili programu GIBALNA NEGA ONLINE?

Življenje brez bolečin

Pomagati želim osebam, ki se na dnevni ravni srečujejo z bolečinami v sklepih. S tem namenom sem ustvaril program gibalne nege, ki posameznika vodi skozi proces učenja, kako živeti v lastnem telesu brez bolečin.

Gibanje in šport

Moja misija je širiti znanje o tem, kako odpraviti bolečine v hrbtu, kolenu ali ramenu in telo na varen način vrniti nazaj v gibanje in šport. Rezultati v vas prebudijo zaupanje v vaše lastno telo in sposobnost, da lahko dosežete marsikaj.

Dolgoročni uspeh

Osredotočam se na vaš dolgoročni uspeh. Program gibalne nege vam da zagon, da dosežete majhne zmage. Zaradi tega postanete postopoma povsem samostojni in neodvisni od trenerja. Naučili vas bomo stvari, ki vam bodo koristile celo življenje.

S kakšnimi izzivi se soočate?

 • Kvaliteta življenja

  Je kvaliteta vašega življenja upadla zaradi težav s sklepi?

 • Gibalne omejitve

  Se srečujete z omejitvami pri igri z otroki, športnih aktivnostih in vsakodnevnih opravilih?

 • Bolečine v sklepih

  Ali se na treningu in pri vsakdanjih opravilih srečujete z bolečinami v sklepih?

Kako v 5 korakih do odlične telesne pripravljenosti?

Moj cilj je, da vas naučim, kako živeti v svojem telesu in vas osvobodim strahu pred ponovno bolečino.
Zato morate iti čez vseh 5 korakov GIBALNE NEGE.  
Šele, ko osvojite 5 korak, ste dosegli svojo svobodo.

1. korak:
Ujetnik

Čutite se omejeno in nemočno zaradi težav s sklepih.

2. korak:
Borec

Odločite se vzeti zdravje v svoje roke in premagati bolečino.

3. korak:
Delavec

Sledite procesu gibalne nege in redno izvajate treninge.

4. korak:
Močen

Postali ste močnejši in odpravili ste vzroke bolečine.

5. korak:
Svoboden

Varno se vrnete v gibanje in šport brez skrbi pred bolečino.

1. korak:
UJETNIK

Soočate se z bolečinami v sklepih, ki vas ovirajo v vsakdanjem življenju. Zdravstveni sistem vam ne nudi učinkovite rešitve, nihče vas ne obravnava celostno in občutek imate, da se vrtite v krogu. Čutite se ujete, ker ne veste, kako rešiti težave. 

Prekinite začarani krog ujetosti in začnite odpravljati vzroke bolečine. Prevzemite odgovornost in vzemite zdravje v svoje roke.

2. korak:
BOREC

Verjamete, da obstaja pot do življenja brez bolečin. Odločili ste se vzeti zdravje v svoje roke in se  prijavili na UVODNI INTERVJU IN ANALIZO.

Z INTERVJUJEM ocenimo stanje poškodbe in odkrijemo sprožilce bolečine.

ANALIZA rezultatov testiranj in analiza zdravstvenih izidov nam nudita vpogled v vzroke in mehanizme nastanka bolečine.

Na podlagi intervjuja in analize rezultatov ocenim ali ste primeren kandidat za program GIBALNE NEGE.

Postaviva kratkoročno in dolgoročno STRATEGIJO GIBALNE NEGE, kako odpraviti bolečino (posledica) in kako odpraviti vzroke za pojav bolečine. Narediva načrt za vrnitev v normalno gibanje in šport.

3. korak:
DELAVEC

Sledite procesu GIBALNE NEGE in redno izvajate treninge. Vidite prve rezultate procesa. Bolečina se je občutno zmanjšala. Počasi, a vztrajno pridobivate zaupanje v svoje telo.

Program GIBALNE NEGE se prve tri mesece izvaja v obliki ONLINE OSEBNEGA TRENERSTVA. Gre za kombinacijo dela 1:1 preko VIDEOKLICA in tedenskih vaj, ki jih samostojno izvajate. Vsak teden glede na stanje prilagodiva program treningov za naslednji teden.  Proces vas pelje skozi 3 faze:

 • stabilizacija sklepa
 • razvoj mobilnosti
 • učenje pravilnih gibalnih vzorcev

4. korak:
MOČEN

Bolečina je povsem izginila. Poudarek je na odpravljanju vzrokov za pojav bolečin. Pri treningu ste gibalno samostojni. Program GIBALNE NEGE vas je pripeljal do tega, da ste spremenili svoje gibalne navade.

S treningom nadaljujete s samostojnim treningom doma, kjer izvajate 4 fazo procesa gibalne nege – TRENING ZA RAZVOJ MOČI. 

Poleg izvajanja samostojnega treninga doma se enkrat tedensko dobite z mano v sklopu ONLINE osebnega trenerstva. Gibalne vzroke bolečin in poškodb sva odpravila. Naslednji korak je, da vas naučim in vodim skozi proces izboljšanja telesne pripravljenosti, ki vam bo omogočil vrnitev v šport, ki se ga z veseljem udeležujete.

5. korak:
SVOBODEN

Popolnoma zaupate v svoje telo in uživate v gibanju. Premagali ste strah pred ponovno bolečino. Ste popolnoma samostojni in neodvisni od nas. Trening za moč je postal del vašega vsakdana. 

Vzroki za nastanek bolečin so popolnoma odpravljeni. Naučil sem vas vse, da ste pri treningu lahko popolnoma samostojni. Nadaljujete s treningom za moč saj ste prepričani, da je to najboljša preventiva pred poškodbami. Spremenili ste gibalne navade, ki so vas pripeljale do prejšnjega stanja. Vse to ste vključili v svoj življenjski slog. 

Želite začeti z ONLINE programom gibalne nege? Kakšen je vaš naslednji korak?

 • 1. Rezervirajte svoj brezplačni termin za klic in posvet

  Z izpolnitvijo spodnjega obrazca si rezervirate termin za brezplačni posvet. Odkrijeva izzive s katerimi se srečujete in poiščemo rešitve.

 • 2. Intervju in analiza preko SKYPEa

  Odkrijeva, če ste primeren kandidat za obiskovanje programa Gibalne nege. Postaviva kratkoročno in dogoročno strategijo.

 • 3. Trening preko SKYPEa 1-2x tedensko.

  Trening z osebnim trenerjem 1-2x tedensko preko VIDEOKLICA in dodelitev vaj za samostojno delo doma.

 • 4. Samostojno izvajanje treninga doma.

  Samostojno izvajanje vaj doma, ki jih vsak teden določita skupaj z osebnim trenerjem. Cilj je, da na dolgi rok postanete samostojni pri treningu.

Mnenja zadovoljnih strank

Cena intervjuja in analize

50
30
 • Intervju in analiza življenjskega sloga
 • Giblna analiza
 • Postavitev kratkoročne in dolgoročne strategije
 • 90 minut
Akcija

Rezervirajte termin