Osebno trenerstvo

Vrnite se v gibanje in šport po poškodbi na varen in učinkovit način. Začnite živeti brez omejitev in strahu pred bolečino.

Osebno trenerstvo je namenjeno osebam, ki:​

Potrebujete le en program

Ni vam treba preživeti celih dni v telovadnici, da bi se odlično počutili, gibali brez bolečin in izgledali dobro. S smiselnim pristopom v okviru osebnega trenerstva, ki je prilagojen vašim željam in sposobnostim, lahko že v 2 urah tedensko dosežete zastavljene cilje.

DO ŽIVLJENJA BREZ BOLEČIN

Osebno trenerstvo je namenjeno osebam, ki želijo s treningom moči, mobilnosti in optimizacijo gibalnih vzorcev do življenja brez omejitev in strahu pred bolečino.

POVEČANJE MOČI IN KONDICIJE

Osebno trenerstvo je namenjeno osebam, ki želijo spremeniti telesno sestavo, povečati moč, kondicijo in gibljivost. V trening so vključeni atletski elementi, da ne boste le izgledali, temveč se boste tudi gibali atletsko.

BOLJŠA REGENERACIJA = BOLJŠI REZULTATI

Osebno trenerstvo je namenjeno osebam, ki želijo izboljšati svojo regeneracijo in posledično dvigniti dnevni nivo energije in biti bolj učinkoviti.

Mnenja zadovoljnih strank

Kaj vključuje osebno trenerstvo

Osebni trener

Učim in vodim vas čez celoten proces vaše transformacije in skrbim za vašo disciplino tudi takrat, ko vas motivacija pusti na cedilu.

INDIVIDUALIZIRAN PROGRAM

Dobite individualiziran program, ki temelji na vaših željah in ciljih ter gibalnih sposobnostih.

Dostop in podpora preko aplikacije EVOLUTION STRENGTH

Nudim podporo in nasvete tudi ko vaje izvajate sami.

od 40/€ URO

Na izbiro imate različne pakete osebnega trenerstva.

Rezervirajte termin