Tine Seražin Lisjak -Osebni trener in Strokovnjak za Post rehabilitacijo

Program hernije diska

S treningom moči, mobilnosti in optimizacijo gibalnih vzorcev do življenja brez omejitev in strahu pred bolečino, da se boste lahko ponovno začeli brez strahu gibati, udeleževal športa, igre z otroki in ostalih vsakodnevnih aktivnosti.

Zakaj bi se pridružili programu
POST - REHABILITACIJE hernije diska?

Življenje brez bolečin

Pomagati želim osebam, ki se na dnevni ravni srečujejo z bolečinami v hrbtenici. S tem namenom sem ustvaril program post - rehabilitacije HERNIJE DISKA, ki posameznika vodi skozi proces učenja, kako živeti v lastnem telesu brez bolečin.

Gibanje in šport

Moja misija je širiti znanje o tem, kako odpraviti bolečine v hrbtu in telo na varen način vrniti nazaj v gibanje in šport. Rezultati v vas prebudijo zaupanje v vaše lastno telo in sposobnost, da lahko dosežete marsikaj.

Dolgoročni uspeh

Osredotočam se na vaš dolgoročni uspeh. Program post - rehabilitacije hernije diska vam da zagon, da dosežete majhne zmage. Zaradi tega postanete postopoma povsem samostojni in neodvisni od trenerja. Naučili vas bomo stvari, ki vam bodo koristile celo življenje.

S kakšnimi izzivi se soočate?

 • Kvaliteta življenja

  Je kvaliteta vašega življenja upadla zaradi težav s hrbtenico?

 • Gibalne omejitve

  Se srečujete z omejitvami pri igri z otroki, športnih aktivnostih in vsakodnevnih opravilih?

 • Bolečine v sklepih

  Ali se na treningu in pri vsakdanjih opravilih srečujete z bolečinami v hrbtu?

Kako v 5 korakih do odlične telesne pripravljenosti?

Moj cilj je, da vas naučim, kako živeti v svojem telesu in vas osvobodim strahu pred ponovno bolečino.
Zato morate iti čez vseh 5 korakov POST -REHABILITACIJE hernije diska.  
Šele, ko osvojite 5 korak, ste dosegli svojo svobodo.

1. korak:
Ujetnik

Čutite se omejeno in nemočno zaradi težav s hrbtenico.

2. korak:
Borec

Odločite se vzeti zdravje v svoje roke in premagati bolečino.

3. korak:
Delavec

Sledite procesu post - rehabilitacije in redno obiskujete treninge.

4. korak:
Močen

Postali ste močnejši in odpravili ste vzroke bolečine.

5. korak:
Svoboden

Varno se vrnete v gibanje in šport brez skrbi pred bolečino.

1. korak:
UJETNIK

Soočate se z bolečinami v hrbrtu, ki vas ovirajo v vsakdanjem življenju. Zdravstveni sistem vam ne nudi učinkovite rešitve, nihče vas ne obravnava celostno in občutek imate, da se vrtite v krogu. Čutite se ujete, ker ne veste, kako rešiti težave. 

Prekinite začarani krog ujetosti in začnite odpravljati vzroke bolečine. Prevzemite odgovornost in vzemite zdravje v svoje roke.

2. korak:
BOREC

Verjamete, da obstaja pot do življenja brez bolečin. Odločili ste se vzeti zdravje v svoje roke in se  prijavili na UVODNI INTERVJU IN TESTIRANJE.

S TESTIRANJEM ocenimo stanje poškodbe in odkrijemo sprožilce bolečine.

ANALIZA rezultatov testiranj in analiza zdravstvenih izidov nam nudita vpogled v vzroke in mehanizme nastanka bolečine.

Na podlagi testiranja in analize rezultatov ocenim ali ste primeren kandidat za program POST – REHABILITACIJE HERNIJE DISKA.

Postaviva kratkoročno in dolgoročno STRATEGIJO POST – REHABILITACIJE, kako odpraviti bolečino (posledica) in kako odpraviti vzroke za pojav bolečine. Narediva načrt za vrnitev v normalno gibanje in šport.

3. korak:
DELAVEC

Sledite procesu POST – REHABILITACIJE in redno obiskujete treninge. Vidite prve rezultate procesa. Bolečina se je občutno zmanjšala. Počasi, a vztrajno pridobivate zaupanje v svoje telo. 

Program POST – REHABILITACIJE se prve tri mesece izvaja v obliki OSEBNEGA TRENERSTVA ali HIBRIDNEGA PROGRAMA v kombinaciji osebnega trenerstva in programa doma, kjer vsak teden opraviva analizo ter glede na stanje prilagodiva program treningov za naslednji teden.  Proces vas pelje skozi 3 faze:

 • stabilizacija sklepa
 • razvoj mobilnosti
 • učenje pravilnih gibalnih vzorcev

4. korak:
MOČEN

Bolečina je povsem izginila. Poudarek je na odpravljanju vzrokov za pojav bolečin. Pri treningu ste gibalno samostojni. Program POST – REHABILITACIJE vas je pripeljal do tega, da ste spremenili svoje gibalne navade.

S treningom nadaljujete v sklopu INDIVIDUALIZIRANEGA SKUPINSKEGA TRENINGA, kjer izvajate 4 fazo procesa gibalne nege – TRENING ZA RAZVOJ MOČI. 

Poleg obiskovanaja individualiziranega skupinskega treninga se enkrat tedensko dobite z mano v sklopu osebnega trenerstva. Gibalne vzroke bolečin in poškodb sva odpravila. Naslednji korak je, da vas naučim in vodim skozi proces izboljšanja telesne pripravljenosti, ki vam bo omogočil vrnitev v šport, ki se ga z veseljem udeležujete.

5. korak:
SVOBODEN

Popolnoma zaupate v svoje telo in uživate v gibanju. Premagali ste strah pred ponovno bolečino. Ste popolnoma samostojni in neodvisni od nas. Trening za moč je postal del vašega vsakdana. 

Vzroki za nastanek bolečin so popolnoma odpravljeni. Naučil sem vas vse, da ste pri treningu lahko popolnoma samostojni. Nadaljujete s treningom za moč saj ste prepričani, da je to najboljša preventiva pred poškodbami. Spremenili ste gibalne navade, ki so vas pripeljale do prejšnjega stanja. Vse to ste vključili v svoj življenjski slog. Vdeležujete se le še individualiziranega skupinskega treninga v okviru Evolucije.

Želite začeti s programom Post - rehabilitacije hernije diska? Kakšen je vaš naslednji korak?

 • 1. Rezervirajte svoj brezplačni termin za klic in posvet

  Z izpolnitvijo spodnjega obrazca si rezervirate termin za brezplačni posvet. Odkrijeva izzive s katerimi se srečujete in poiščemo rešitve.

 • 2.Prijava na intervju in testiranje

  Odkrijeva, če ste primeren kandidat za obiskovanje programa Gibalne nege. Postaviva kratkoročno in dogoročno strategijo.

 • 3. Začetek treninga v sklopu hibridnega kocepta osebnega trenerstva in dela doma

  V gymu se vidimo 1-2x tedensko in s pomočjo trenerja - varuha ostanete v tesnem stiku, odgovorno sledite vsem navodilom in skupaj spremljate napredek.

 • 4. Postopna tranzicija v program Individualiziranih skupinskih treningov v okviru Evolucije

  Zaradi osvojenega znanja ne potrebujete več osebnega trenerja, zato se vključite v program Individualiziranih skupinskih treningov. Vse opravljeno delo tukaj nadgradiva in vas počasi vpeljeva v šport.

Mnenja zadovoljnih strank

Cena intervjuja in testiranja

€50
30
 • Intervju in analiza življenjskega sloga
 • Testiranje in giblna analiza
 • Postavitev kratkoročne in dolgoročne strategije
 • 90 minut
Akcija

Rezervirajte termin