12 tedenski spletni program KAKO Z DIHANJEM DO VEČ ENERGIJE

12 tedenski spletni program KAKO Z DIHANJEM DO VEČ ENERGIJE

Na 12 tedenskem spletnem programu KAKO Z DIHANJEM DO VEČ ENERGIJE boste preko AEQ dihanja® spoznali zakaj izgubljamo energijo v vsakdanjem življenju, kako si preko učinkovitega dihanja dvigniti nivo energije in kako smotrno razpolagati s to energijo. Na programu boste v 12 tednih povišali nivo energije preko izboljšanja učinkovitosti svojega dihanja preko. Tekom programa boste spoznali, da sam dvig energije ni dovolj. Potrebno je znanje, kam novo pridobljeno energijo umerjati, kdaj jo porabljati in kdaj ter kako privarčevati.

Program je namenjen vsem, ki:

Več info o programu

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE?

Na programu boste v 12 tednih izboljšali učinkovitost svojega dihanja in s tem nivo energije. Tekom programa boste spoznali, da sam dvig energije ni dovolj. Potrebno je znanje, kam novo pridobljeno energijo umerjati, kdaj jo porabljati in kdaj/kako privarčevati

 

 

 

ORODJA PROGRAMA

Na programu bomo preko dihalnih vaj povišali nivo energije. Za ta namen bomo se bomo učili vaje AEQ dihanja; dihalne vaje in dihalne protokole za višanje tolerance na CO2. Nato se bomo učili kako z novo pridobljeno energijo smotrno razpolagati. Za ta namen se boo učili metod za merjenje dnevnega nivoja stresa. 

Praktični del programa bo podprt z teoretično razlago delovanja živčnega sistema v povezavi z dihanjem ter razlago AEQ dihanja; zakaj in kako smo nehali dihati učinkovito in na kakšen način zato izgubljamo energijo.

VSEBINA PROGRAMA

Program zajema 12 srečanj po 60 min prek aplikacije Zoom. Na vsakem srečanju bomo namenili 30 min učenju AEQ vaj/dihalnih protokolov, 15 min razlagi AEQ dihanja ter 15 min vprašanjem in odgovorom.

Nina Lakota, dr.med. bo gostovala na treh Zoom srečanjih z razlago delovanja avtonomnega živčnega sistema in povezavo med živčevjem, dihanjem in nivojem energije.

Program vodim

Tine Seražin Lisjak

Tine Seražin Lisjak

Kondicijski trener, učitelj AEQ dihanja 1. stopnje

Nina Lakota

Gostja:

Nina Lakota, dr.med.

Zdravnica, terapevtka integralnega dihanja

Termin in cena programa

Days
Hours
Minutes
Seconds

Prijava na program