Program osebno trenerstvo

Pridobite odlično telesno pripravljenost. Trenirajte pametneje, bolj varno in povečajte svoje regeneracijske sposobnosti.

Program OSEBNO TRENERSTVO je namenjeno vsem, ki:​

Sistematičen in individualiziran proces

 Vsak posameznik ima drugačne želje in potrebe, zato potrebuje individualiziran pristop, ki izbira ustrezne metode in vaje, ki jih nato sistematično apliciram za doseg vaših ciljev.

VAREN IN UČINKOVIT TRENING

Program je primeren za vse, ki želite trenirat na varen in učinkovit način ter dobiti največji rezultat za vložen čas in energijo. Program vaj je zgrajen okoli vaj, ki ustrezajo vaš konstituciji. Ni dobrih ali slabih vaj, je le primeren ali neprimeren zbor vaj;. To je ena od glavnih nalog osebnega trenerja.

TELESNA PRIPRAVLJENOST IN GIBALNA INTELIGENCA

Program je primeren za vse, ki želite povečati moč, kondicijo in mobilnost. To so osnove za naprednejše faze programa, kjer se ukvarjamo z razvojem gibalne inteligence preko učenja različnih oblik gibanja.

BOLJŠA REGENERACIJA IN VEČ ENERGIIJE

Program je namenjen vsem, ki želite izboljšati svojo regeneracijo, dvigniti nivo energije in biti bolj učinkoviti. Program vadbe je zgrajen okoli vaše regeneracijske sposobnost, ki jo nato postopoma višamo.

Mnenja zadovoljnih strank

Kaj vključuje program

Osebni pristop

Individualna srečanja, kjer vas učim ustrezne tehnike vaj in vodim skozi program, ocenjujem napredek ter prilagajam program vadbe.

INDIVIDUALIZIRAN PROGRAM

Individualiziran program vadbe in prenosa znanja, ki temelji na vaših potrebah, željah in ciljih.

Dostop in podpora preko aplikacije EVOLUTION STRENGTH

Dostop do video posnetkov vaj in programa vadbe za samostojen trening. Tako lahko trening izvedete kjerkoli in kadarkoli.

od 160/€ mesec

Na izbiro imate različne pakete programa Osebno trenerstvo.

Rezervirajte termin za uvodno testiranje in posvet