ZA KOGA

Mentorski program je namenjen vsem, ki delajo kot osebni trenerji ali to želijo postati:

  • Predstavniki mlajše generacije osebnih trenerjev, ki imajo narejeno licenco in se še niso zares našli v tem poklicu ali se soočajo z izzivi pri vstopu na trg.
  • Študenti, ki so zaključili študij in želijo vstopiti na trg dela kot osebni trenerji
  • Zaposlen in želijo zamenjati karierno pot in vstopiti v panogo vodenih vadb osebnega trenerstva.
  • Osebni trenerji in inštruktorji skupinske vadbe, ki želijo razvijati lastno blagovno zmanko ali zagnati lastno firmo.

VSEBINE

Osebno trenerstvo

Kako pravilno izvajati vaje za moč in kako svoje stranke učinkovito naučiti pravilne itehnike. Nauči se programirati trening za razvoj moči, hipertrofijo in razvoj energijskih sistemov. Nauči se samozavestnega nastopa pred stanko in kako kominicirati z njo.

.

Post rehabilitacija

Nauči se kako pristopiti do vadbe s posameznikom, ki se nate obrne po zaključeni rehabilitaciji poškodbe hrbtenice ali ramenskega sklepa. Post rehabilitacija zajema 4 fazni proces, v katerem posameznika pripelješ od rehabilitacije do treninga za razvoj moči.

.

Poslovni vidik

Nauči se razvijati  lastno blagovno znamko in marketinških strategij preko socialnih omreži. Kako se pozicionirati na trgu, kaj me dela drugačnega od konkurentov? Kako postaviti spletno stran in kakšne vsebine objavljati. Kakšno ceno postaviti in kako razvijati cenovno strategijo glede na tvoje finančne cilje. Kako začeti svojo pot v poslovnem svetu, kako skrajšati pot do uspeha in katerim pastem se izogibati.

 

PROCES

Mentorski program se izvaja v 3 mesečnih blokih, kjer lahko kandidat odloči za 3, 6 ai 12 mesečno sodelovanje z mentorjem. Vsak 3 mesečni blok zajema eno izmed vsebin: osebno trenerstvo, post rehabilitacija in poslovni vidik trenerskega poklica. Odločiš se lahko le za sklop, dva ali za vse bloke, odvisno od tvojega predznanja, potreb in poklicnih ciljev. Proces mentorstva zajema:

.

Delo ena na ena

V tem delu programa kandidat in mentor delata ena na ena, podobno kot osebni trener dela s vojo stranko. Namen takega pristopa je, da kandidat popravi lastne napake in osvoji pravilno tehniko izvedbe vaj za razvoj moči oziroma vaj iz post rehabilitacije. Cilj dela ena na ena je, da zna kandidat demonstrirati in naučiti pravilne izvedbe vseh vaj. Prav tako se nauči komunikacije in nastopa pred stranko.

.

Praktičen del

V tem delu je kandidat prisoten na urah osebnih trenerstev, post rehabilitacije in urah vodenih vadb, ki jih vodi njegov mentor. namen tega dela je, da dobi kandidat uvid kako s teoretično znanje v praksi uporabiti na vadečih. V kasnejši fazi kandidat sam vodi ure trenerstva, post rehabilitacje oziroma vodene vadbe ob nadzoru in pomoči mentorja. Cilj praktičnga dela je, da kandidat postane samostojen pri delu z strankami.

.

Online sodelovanje

V tem delu programa mentor kandidatu prek elektronskih medijev pošilja material (knjige, članke, video vsebine, podcaste) s področja treninga in post rehabilitacije, komunikacije, osebne rasti in marketinga/razvoja blagovne znamke. Kandidat mentorju pošilja video posnetke lastnih treningov ali treningov svojih vadečih in mu zastavlja vprašanja glede izvedbe vaj.

.

Naloge in debata

Mentor kandidatu vsak teden da določene naloge, kandidat pa vsak teden pripravi 3 do 5 vprašanj za mentorja. Naloge v bloku osebnega trenerstva in post rehabilitacije zajemajo  študije člankov, knjig, video vsebin, v bloku poslovnega vidika pa postavitev lastne spletne strani in profilov na socialnih omrežjih ter kreiranje lastnih vsebin na teh kanalih.

.

Pomoč pri zagonu firme

Poslovni blok na željo kandidata zajema tudi svetovanje in vodenje pri odprtju lastne firme (s.p., d.o.o.). Odgovoril ti bom na vprašanja, kot so: kdaj se mi splača odpreti lastno firmo, s.p. ali d.o.o., kje in kako odprem firmo, kaj vse potrebujem, izbira ponudnika bančnih storitev, izbira računovodje, davčno svetovanje, kako tržiti svoje storitve in še več.

MOTIVACIJA

Ker v program mentorstva vlagam veliko časa in energije, je število mest omejeno. Tako kot ti od mene pričakuješ kvalitetno storitev, ažurne informacije in uporabno znanje, jaz iščem ambiciozne, visoko motivirane in resne kandidate ki bodo postali uspešni na lastni trenerski poti ali postali kader za širitev moje blagovne znamke Evolucija Najdi svojo moč.

Bodimo realni. Trenerski poklic ni lahek, konkurenca pa je velika. Večini, ki naredijo licenco za trenerja po mojih izkušnjah na dolgi rok ne uspe, tistim ki uspe, pa uspe na Veliko.  Si tudi ti med njimi? Si dovolj močno želiš te poklicne poti, predvsem pa tega lifestyla? Potem me kontaktiraj s klikom na spodnjo povezavo in mi pošlji svoje motivacijsko pismo. Piši o sebi, svojih ambicijah in svojih dosežkih.

Se vidiva!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]

POSLOVNO SVETOVANJE

Imaš konkretno vprašanje v zvezi z marketingom na socialnih omrežjih, razvojem blagovne znamke in vodenju ali zagonu lastne firme? Rezerviraj si termin za svetovalno uro, kjer ti bom odgovoril na vsa tvoja vprašanja.

Cena 1 ura svetovanja je 50 eur