PODROČJA DELOVANJA

Kot osebni trener se ukvarjam z rekreativno populacijo, ki želi izboljšati zdravje, optimizirati nivo energije, izgledati bolje ali zmanjšati možnost športih poškodb. Glavni orodji, ki ju uporabljam za doseg teh ciljev sta:

  • Trening splošne kondicijske pripravljenosti, ki vključuje trening moči, mobilnosti in razvoj energijskih sistemov
  • Sistem optimizacije zdravja, ki zajema vaje za razvoj mobilnosti sklepov, dihalne vaje in vaj za sproščanje (kombinacija tehnik iz joge, gimnastike in borilnih veščin)

 

Zakaj osebno trenerstvo?

Se sprašuješ kako pogosto izvajati treninge in kako hitro stopnejvati intenzivnost treninga? Več ni vedno bolje, premalo pa nikoli ni bolje. Kak sistem treninga je vzdržen na dolgi rok za tebe? Se ti dogaja da nimaš napredka ali da napreduješ 3 mesece in potem stagniraš, se začenjajajo pojavljati bolečine v sklepih ali enostavno izgubiš motivacijo za trening. Si že slišal za teorijo različnih neurotipov? Ljudje smo različni glede tega kateri nevrotransmiterji nas motivirajo za šport in moramo s skladu s tem tudi izbirati tip treninga. Veš kateri nevrotip si ti in kako na podlagi tega planirati program vadbe?

Največji izziv tistih, ki trenirajo sami ni izbira optimalnega programa ampak motivacija. Kako se držati programa vadbe po tem, ko je začetna motivacija začel popuščati in preseči ovire kot so plato v napredku, pomanjkanje spanca in neurejena rutina. Dodana vrednost osebnega trenerja torej ni izdelava “najboljšega programa vadbe na tem svetu”, take programe lahko z nekaj kliki najdeš na internetu. Resnična dodana vrednost je njegova sposobnost izbire ustreznega programa zate, sposobnost motiviranja, da se programa držiš in sposobnost vodenja preko neizbežnih ovir, na katere boš naletel/la na svoji športni poti.

 

cenik osebno trenerstvo

[easy-pricing-table id=”328″]

Vse cene na ceniku so orientacijske. Za več informacij mi pišite tukaj in dogovoriva se za sestanek, kjer bova sestavila individualni paket treningov, ki bo prilagojen tvojim željam in cenovno dostopen.

ONLINE TRENERSTVO

199 €/mesec

  • analiza potreb in ciljev
  • sestava individualnega programa vadbe
  • mesečno vodenje programa vadbe in spremljanje napredka
  • komunikacija preko spleta na tedenski ravni
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]

PROGRAM VADBE

99 €

  • analiza potreb in ciljev
  • sestava individualnega programa vadbe
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]